Dto Başkanı Özer, "denizli Platformu" Dönem Sözcüsü Oldu

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Platformu olarak bilinen "Denizli Sanayiciler Tüccarlar ve İşadamları Platformu"nun dönem sözcülüğü görevini devraldı.

Devir teslim nedeniyle düzenlenen törende konuşan DTO Başkanı Özer, Denizli'de 26 kurum, kuruluş, dernek ve sivil toplum örgütünün üye olduğu Denizli Platformu'nun bir çok ilde gıpta ile bakılan bir oluşum olduğunu ifade etti.

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ve Denizli İhracatçılar Birliği arasında dönüşümlü olarak gerçekleştirilen dönem sözcülüğü görevini önümüzdeki bahar aylarına kadar kendisinin yürüteceği bilgisini veren Özer, görevi devraldığı Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert'e platforma katkılarından dolayı teşekkür etti.

Özer şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıllarda dünyada yaşanan sıkıntılı dönemlerde Denizli'de sektörel ve pazar çeşitliliği yaşandı ise bu, platformdaki birlik ve beraberlikten doğan kazançtır. Denizli'yi ilgilendiren her konuda kurumlarla da işbirliği yaparak ortak çözümler bulmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin farkında olduğu bu platformun seviyesini yükselterek Denizli adına birçok konuda başarılara imza atma devam edeceğimize inanıyorum."

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert de Denizli Platformunun, örnek teşkil eden bir platform olduğunu, ortak sesle Denizli'nin çıkarları için hareket etme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Devir teslim törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, oda başkanları ve platform üyeleri de katıldı.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Mustafa Yıldırım

Yayıncı: Levent Harman
Kaynak: AA