CHP Didim İlçe Başkanı Aydın'dan Gündem Değerlendirmesi

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Didim gündemini meşgul eden konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CHP Didim İlçe Başkanı Aydın'dan Gündem Değerlendirmesi
CHP milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen temel atma törenine ilişkin eleştirilere cevap veren CHP İlçe Başkanı Aydın, “Mart ayının sonunda gerçekleştirdiğimiz temel atma ve katılım törenlerimiz büyüyen, gelişen Didim’in, kent kimliğini yıllardır ören, Kasaba kabuğunu kırıp, turizm ve kültür kenti Didim’i oluşturan Belediye Başkanımız başta olmak üzere, bu yolda yürüyen, siyaset yapan belediye ve parti yöneticilerimizin temsil ettiği çağdaş, laik, demokratik, ulusal ve üniter değerlere sahip çıkan yüreklerin birlik ve dayanışma vesilesi olarak, partililerimiz başta olmak üzere Didim’de yaşayan büyük çoğunluğun yüzünü bir kez daha güldürdü. CHP’li Belediye Başkanı Mümin Kamacı’yı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan, Didim’in sahipsiz olmadığını gösteren ve her geçen gün sayıları artan Didimliler var. Bu tablo hiç şüphesiz ki, CHP’li belediyeye değil de, gerçekte yukarıda değindiğim CHP’li başkanın, ve CHP yönetiminin temsil ettiği değerlere düşman kişileri her zamanki gibi rahatsız etti. Bu rahatsızlığın sözcülüğünü yine AK Parti İlçe Başkanı üstlendi ve etkinliklerin ardından yine pek çoğu dayanaksız ve gerçeği yansıtmayan iddialarla, bulandırmaya çalıştığı suda balık avlama derdine düştü. Didim’deki değişimin ve gelişimin fotoğraflarıyla kapatınca, aynı gün yüzlerce yeni katılım CHP’ye gerçekleşince, Sayın Başkan’ın basın üzerinden saldırıya geçmesine sebep olan ruh halini anlamakta zorluk çekmiyoruz. On bir yıllık iktidarda Didim’de taş üstüne taş koyamayan zihniyetin, Didim’e atılan her yeni temelden rahatsız olması, dahası her yeni çalışmaya da taş koymaya çalışması elbette ki bizleri şaşırtmıyor” dedi.

CHP’ye üye katılım töreniyle ilgili eleştirilere de cevap veren Aydın, Erbaş’ın yanlış ve eksik bilgilerle hareket ettiğini dile getirdi. Aydın, “Her şeyden önce CHP’li üyeler, sosyal yardım almak ya da aldıkları yardımların kesilmesi korkusuyla değil, karşılıksız iş ve benzeri vaatlerle değil, ailelerin çocuklarının başına bir şey gelmemesi korkusuyla değil, kimlik fotokopileri toplanarak habersiz değil, hür iradeleri ve kendi istekleriyle gelen üyelerdir. Şişirilmiş hamaset üyeleri değil, inanmış, gönüllü üyelerdir” diye konuştu.

“ERBAŞ’IN BAŞKAN KAMACI’DAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİ VAR”

"Yeni üyelerimizden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Yaşar Pektaşoğlu’nun dublörüne rozet takmadık" diyen Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: "Yüzlerce kişinin ve basının önünde Sayın Pektaşoğlu aramıza katıldı.

Kağıt üstünde değil, gözler önünde üye oldu. CHP’nin zaten üye sorunu yok. CHP’nin Belediye Başkanı iyi niyetli, hırsla, kinle, kötü niyetle değil, sevgiyle, özveriyle, inançla hizmet eden bir başkan. Halkın sevgisini kazanmış, kimliği, kişiliği Didim’e sirayet etmiş bir başkan. 2014 yerel seçimlerinde bir değişim yaşanacak. On yılı aşkındır ülkemize çöreklenmiş zulme, yağmaya, baskıya ve menfaat birlikteliğine dayalı AKP iktidarının yerelden başlayarak silinip gidecek olmasının değişimi başlayacak 2014’te. Bu da CHP’nin güçlenmesiyle gerçekleşecek”
Kaynak: İHA