Belediye Başkanı Özkaraman'dan Açıklama

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarında Çiğdemlik mevkisinde 500 tonluk su deposu yapımı çalışmalarına başlandığını anlattı.

5 kilometrelik isale hattının tamamlanacağını ve ev bağlantılarının yapılacağını belirten Özkaraman, "Yıllardır yapılamayan Taraklı ilçemizde içme suyu çalışmalarımız devam etmekte. İnşaatına başladığımız su deposu gaz klorlama sistemli ve 2 bölümlü olacak. 300 bin TL'ye mal olacak. Çalışmalarımızı 2-3 ay içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ilçemize kanalizasyon çalışmaları için gerekli desteğin verileceği sözünü aldık. Altyapı sorunlarını bitirmek istiyoruz, çalışmalar tamamlanmak üzere" diye konuştu.

-Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Parkı-

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Parkı'nda farklı projeler hazırladıklarını söyledi.

Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parkı yeşilliğini bozmadan, hemşehrilerin hizmetine sunmak için üç proje üzerinde çalışma yaptıklarını anlattı.

Parkı, yanı başında restorasyonu tamamlanan Hacıatıflar Hanı ile bütün olarak düşündüklerini kaydeden Özkaraman, şöyle konuştu:

"Parke taşlarını söküp, duvarları yıkacağız. İlçe merkezimizdeki bu parkı çok daha güzel ve vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirmek için yoğun çalışma yürüteceğiz. Parkta yapacağımız çalışmalarla çevredeki tarihi evler ve tarihi Yunuspaşa Camisi daha fazla göz önüne çıkacak, buna göre çalışmalar yapacağız."

-Taraklılılar piknikte buluştu-

Kadir Sayın'a ait çiftlik evinde bir araya gelen Taraklılılar mangal yaptı.

Taraklılılara Hizmet Derneği tarafından organize edilen piknikte katılımcılar hoş vakit geçirdi.

Muhabir: İzzettin Kömürcü

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA