Ak Parti'den Tekerlekli Sandalye Yardımı

AK Parti İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi'nce İmamoğlu ilçesindeki 3 engelliye tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Mehmet Ali Özmansur ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli Ramazan Sarı'yı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Küçükaydın, sağlığın kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve sağlıklı insanların da birer engelli adayı olduğunu belirterek "Partimizin il sorumlusu Mehmet Ali Özmansur'un girişimleriyle bu kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyacı karşılandı. Kendilerinin bu organizasyondaki hayırlarına bizde ortak olduk. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor ve herkesin bir gün engelli olabileceğini düşünmesini ve engelli kardeşlerimize sahip çıkmalarını diliyorum- dedi.

Küçükaydın ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeye bağlı Sevinçli köyündeki engelliler Hürü Bulut ve Meryem Bulmuş'u evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Özmansur, hayırseverlerin katkısıyla il merkezi ve ilçelerinde 40 engelliye tekerlekli sandalye sağlayacaklarını ifade ederek "Bu kapsamda İmamoğlu'nda da 3 engellimizin yüzünü güldürdük. İmkanlarımız oldukça yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Partimizin desteği ile bu kardeşlerimize yardım edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Gönlümüz tüm engelli kardeşlerimize sahip çıkmayı istiyor ancak imkanlarımız kısıtlı" dedi.

Etkinliğe, AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer, AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Tülay Kümber, Kozan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Arık, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Yastı ve bazı partililer katıldı.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA