Ömer Günel, Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Av. Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nden Kuşadası Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Ömer Günel, Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
Ömer Günel’in aday adaylığını açıkladığı için düzenlenen toplantıya partililerin yanı sıra Kuşadalılar da büyük ilgi gösterdi. CHP Kuşadası ilçe örgütünün bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinden 2 bini aşkın Kuşadalı katılırken, ortaya renkli görüntüler çıktı ve partililer büyük bir coşku yaşadı. Partililerin yoğun tezahüratları altında eşi Duygugül ve oğlu Ada ile birlikte kürsüye çıkan CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel, meydanı dolduranların alkış yağmuruyla karşılaştı. Konuşmasına toplantıya katılanlara teşekkür ederek başlayan Ömer Günel, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu belirterek, “Buradan ilan ediyorum. Kuşadası’nda yerel seçim süreci bugün itibariyle başlamıştır. Çünkü, bu kent 20 yıldır hizmete açtır.Kuşadası’nın güzel insanları 20 yıldır bıkmadan usanmadan hizmet beklemektedir “ dedi.

Tüm Kuşadası’nda yaşayanların güzel anılan bir kentte hayatlarını sürdürmek istediğini kaydeden Ömer Günel, "Çünkü, hepimiz güzel anılan bir kentte yaşamak istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği için en iyisini istiyoruz. Dünyada ve ülkemizde güzellikleri ile anılan bir kent istiyoruz.Turistin övgüyle anlattığı, tekrar tekrar geldiği bir turizm kenti istiyoruz. Her geçen gün cebimizdeki paranın çoğaldığı , betonun değil yeşilin arttığı bir kent özlüyoruz. O nedenle buradayız. O nedenle umudumuzu hiç kaybetmeden yeni bir seçim dönemini bekliyoruz. Belediyecilik yapacağım iddiasıyla iktidar olanlar sadece belediyecilik oynamışlardır. Belediyecilik yapmamışlardır. Bu halka laftan başka bir şey üretmemişlerdir. Halka hizmet edeceğim diye iktidar olanlar; yakınlarına hizmet etmişler halkı unutmuşlardır. Koltuk sevdasında olanlar oradaki koltuğu alıp evlerine götürsünler. Hizmet sevdasında olanlar tahta bir taburenin üzerinde de halka hizmet ederler. Ahmet amca restaurantını oğlu Hüseyin'e teslim etti. Şükrü amca kuyumcu dükkanını oğlu İbrahim'e verdi. Gülten abla , butiğini kızı fatma ‘ya çoktan devretti.. Kuşadası ticaret ve sosyal hayatında herşey yenilendi , işler el değiştirdi . Gelişti. Peki Kuşadası siyasetinde bugüne kadar ne değişti ? Artık siyasette el değiştirmeli…Artık siyasette yüz değiştirmeli “ diye konuştu.

- “ 20 YILDIR HİZMET ALMAYAN KUŞADASI’NIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ “

Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlar kesilen Belediye Meclis Üyesi Av. Ömer Günel, "Birilerinin önümüzü açmasını bekleyen genç kardeşlerime sesleniyorum. Önünüzü asla açmazlar. Önünüzü kendiniz açacak ve cesurca siyasetteki değişimi sağlayacaksınız. Bugün dürüst, iş güç sahibi, iddialı, bu kente, bu halka hizmet etmek isteyen Kuşadalılara sesleniyorum. Bu bir siyasete davettir. Gelin birlikte siyaset yapalım. Gelin birlikte üretelim, gelin birlikte yönetelim. Kapımız hizmet sevdalılarına sonuna kadar açıktır. Tahterevalli siyasetçileri cesur , üreten , iddialı isimleri sevmez. Onlar biat edenleri, uslu adamları severler..Ama bir Cumhuriyet Halk Partili; Biat etmez. Kimsenin kapı kulu olmaz. Aklını kimseye kiraya vermez. İhtiyaç olduğunda, gerekli olduğunda iktidar emanetçilerinden değil, iktidarın asıl sahibi halktan görev ister. İşte bugün biz burada huzurunuza görev istemek için çıktık. Artık tahterevalli siyasetine mahkum değilsiniz. Belediyecilik oynayanlara mahkum değilsiniz. Siyaset el değiştiriyor, siyaset yüz değiştiriyor. Huzurunuza hizmet için görev istemeye geldik. Kuşadası halkı umutsuzluğa , kalitesizliğe, adaletsizliğe mahkum edilmiştir. Şimdi diyeceksiniz ki , sen de dün 2009 yerel seçimlerinde bir sürü vaatte bulunup bizden oy istedin. Şimdi bize anlatma….Bu doğru, partimin 2009 yerel seçimlerinde bulunduğu vaatlerin halen arkasındayım. Bu konuda sorumluluk hissettiğim için bugün buradayım" dedi

Kaynak: İHA