Sesob Başkanı Köksal Açıklaması

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

Köksal, yayımladığı mesajında, ''Anadolu Ajansı, yaptığı haberler ve ülke ekonomisine kattığı değerlerle ülkemizin markası haline gelmiş ve bütün dünyanın en etkin ajansları arasında yer alarak ülkemizin bir markası olmuştur'' ifadesini kullandı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlayan Köksal, şöyle devam etti:

''Halkımıza, esnaf ve sanatkara kuruluşundan bu güne kadar doğru, tarafsız, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde görevini yürüten, sorunları doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme getirerek yayıncılık anlayışını sürdüren Anadolu Ajansının yıl dönümünü kutlarım.

Anadolu Ajansı habercilik alanında güvenilir ve yaptığı haberlerle ülke genelinde ve ilimizde önemli bir haber kaynağı olmuştur. Bu alanda doğru, ilkeli ve tarafsız haberciliğin yerleşmesinde Anadolu Ajansı her zaman öncülük etmiştir ve etmeye de devam etmektedir.

Çağımızın en dinamik sektörlerinden biri olan basın sektörü, insanlarla haber ve bilgi akışı sağlamak için en önemli iletişim aracıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve her geçen gün teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek kendini yenileyen ve bu günlere gelen Anadolu Ajansı, ülkemizin de en güçlü sesi olmuş ve olmaya da devam edecektir.''

Köksal, AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun ve çalışanlarına başarılar diledi.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Tuba Karahan
Kaynak: AA