Küre’de Çiftçilere Gece Eğitimi Düzenlendi

Küre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik güncel tarımsal konularda gece eğitim düzenledi.

Küre’de Çiftçilere Gece  Eğitimi Düzenlendi
Küre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün düzenlediği gece eğitim toplantısında, kene ile mücadele yöntemleri, toprak işleme ve gübreleme ile hayvan sevkleri ve pasaport işlemleri hakkında görsel ve slayt eşliğinde çiftçiler bilgilendirildi. Gece eğitimi toplantısında Küre Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Döver, çiftçilere kenenin insan sağlığında önemleri hakkında bilgilendirme verdi. Jandarma Bölük Komutanı Harun Kıray ise, Asayiş ve uygulamalar il ilgili bilgilendirme eğitim semineri verdi.

Gece eğitimi toplantına, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Bazlamacı, İlçe Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, Garmizon Komutanı Harun Kıray, İlçe HEM Müdürü Oğuz Yılmaz, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Döver, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yavuz, İlçe Ziraat Bankası Müdürü Ergün Bora, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Güven, Ersizlerdere Köy Muhtarı Mustafa Canbaz ve Ersizlerdere çiftçileri katıldı

Kaynak: İHA