Erkan Tan'dan 'Orhan Gencebay' itirafı

TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan, Orhan Gencebay'ın akil adamlar listesinde olmayacağı konusunda yanıldığını itiraf etti.

Erkan Tan'dan 'Orhan Gencebay' itirafı
TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan, Akil İnsanlar listesi açıklanmadan önce liste için adı geçen Orhan Gencebay hakkında çok konuşulan bir açıklamada bulunmuştu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan Tan, 'Ben Orhan Gencebay'ı çok severim ama akil adam olamaz. Orhan Gencebay, bu meselelerle ilgili ancak benim kadar konuşmalı veya hiç konuşmamalı' demişti.

'YANILDIĞIMI İTİRAF EDİYORUM '
Orhan Gencebay'ın Akil İnsanlar listesinde adının açıklanması ardından gözler Erkan Tan'a çevrildi. TGRT Haber'de canlı yayın konuğu olan Tan, Orhan Gencebay hakkında daha önceden sarf ettiği sözlerin internete düştüğünü söyleyerek, 'Orhan Gencebay'dan akil adam mı olur kardeşim? demiştim. Olan olaylar beni yanılttı. Dolayısıyla yanıldığımı itiraf ediyorum' dedi.

'SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM '

Orhan Gencebay'ın sanatına saygı duyduğunu belirterek daha önceki sözlerinin ise arkasında duran Tan, 'Orhan Gencebay'ın, bu konu içinde olmasında büyük bir başarı hikayesi bulamıyorum. Umarım bunda da yanılırım' şeklinde konuştu. Daha önce sarfettiği 'Orhan Gencebay'dan akil adam olursa benden de şarkıcı olur 'sözlerini de hatırlatan Tan, 'Bu sözlerimi hala diyorum' ifadelerini kullandı.