Bakan Veysel Eroğlu, Uşak’tan Ayrıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılış töreninde yaşadığı baygınlık sonrasında Uşak programına kaldığı yerden devam etti.

Uşak'ta katıldığı açılış sırasında kürsüde rahatsızlanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda bir süre dinlendi. Törende yaptığı konuşmada rahatsız olduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, “Sabah yataktan kalkıp Uşak’a geldim. Bir süredir rahatsızım. Ama Uşak’ın fahri hemşehrisi olduğum için buraya gelmek istedim.” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, konuşmasından sonra müteahhit firmalardan yapılacak tesislerin 11.12.2013 saat 14.15'te bitirileceğine dair taahhüt aldı. Açılış ve temel atma töreninde yakılan meşalelerden çıkan yoğun duman nedeni ile tansiyonu düştüğü belirtildi. Bakan Eroğlu, tansiyonunun düzelmesinin ardından programını aksatmadan sürdürdü.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ettikten sonra üniversite merkezi derslik bloğu binası temel atma merasimine katıldı.

Bakan Eroğlu üniversiteden sonra özel idare iş merkezinde gerçekleştirilen Uşak ili koordinasyon toplantısına iştirak etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada, “Temel atma ve açılış töreninde yaptığım konuşmada sabah yataktan kalkıp geldik demiştim. Yanlış anlaşılmış galiba. Hasta olduğum halde geldim demek istemiştim. Şükür sağlığım yerinde, yoğun bir programımız olduğu için hemen koordinasyon toplantısının başlaması iyi olacak. Cumartesi Kütahya ilinde olacağız. Hizmet anlamında isteği olan daire amirlerimiz dağıtılacak olan formlara isteklerini yazarlarsa değerlendirip hayata geçirmeye çalışacağız.” dedi.

Bakan Veysel Eroğlu koordinasyon toplantısı sonrasında Uşak’tan ayrıldı .