“avrasya Sirki” Afyonkarahisar’da

Birbirinden ilginç gösteriler ile izleyenleri kendisine hayran bırakan “Avrasya Sirki” Afyonkarahisar’da ilk gösterisini bugün gerçekleştirdi.

“avrasya Sirki” Afyonkarahisar’da
Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında fuar alanında kurulan çadırda sahne alan, Türkiye’nin ilk uluslararası sirki “Avrasya Sirki’ni” izlemeye gelenler, sahnelenen gösteriler ile Unutulmaz anlar yaşadı.

Avrasya Sirkinde sahne alan palyaçolar, trapezciler, sihirbazlar, ölüm çemberi - korkusuz akrobatlar, eğitimli köpekler, yüksek hava gösterileri, jonglörler, ip cambazları ve dev piton yılanları ile sahne alan dünyaca ünlü sirk sanatçıları sundukları muhteşem şovlarla büyük beğeni topladılar. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı gösteri de, sanatçılar şovları ile izleyicileri bol bol güldürmeyi de ihmal etmediler.

14 Nisan Pazar gününe kadar Afyonkarahisarlıları ağırlayacak olan Avrasya Sirki’nin, bugün gerçekleştirdiği ilk gösterisini izlemeye gelenler arasında, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit ile birlikte protokol üyeleri de vardı .
Kaynak: İHA