Taşova'da Okul ve Kurum Müdürlerine Yönelik Stratejik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Amasya'nın Taşova ilçesinde okul ve kurum müdürlerine yönelik stratejik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Taşova Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Amasya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Bahcıvan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Stratejik Planlama Koordinatörü Mustafa Örgüt, Taşova Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu ve okul ve kurum kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

Bahcıvan, okul kantin sözleşmeleri, okul aile birliklerinin bütçeleri ve diğer gelirlerin TEFBİS'e işlenmesi gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Milli Eğitim İl Stratejik Planlama Koordinatörü Mustafa Örgüt okul ve kurumların hazırlamış oldukları stratejik planların 4+4+4 kapsamında revize edilmesi gerektiğini, stratejik plan izleme ve değerlendirme işlemlerinin nasıl yapılması, ilgili formların kimler tarafından nasıl doldurulması gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

Verilen kısa bir aranın ardından sadece orta öğretim okul müdürleri ile yapılan toplantıda ise İl Stratejik Planlama Koordinatörü Mustafa Örgüt, ilçedeki kurumlar ile ildeki diğer okulların karşılaştırmalı olarak son üç yılın YGS ve LYS değerlendirmesinin yer aldığı bir sunum yaptı.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA