Cevdet Akay Güven Tazeledi

İstanbul’da kurulu olan ve Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) 3.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Cevdet Akay yeniden seçilerek güven tazeledi.

Cevdet Akay Güven Tazeledi
Genel Kurula, TUMBİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeleri, 75 delege, KARDERFED üyesi derneklerin başkan ve yöneticileriyle davetliler katıldı.

Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Cevdet Akay katılımcılara teşekkür ederek görev yaptıkları sürece her zaman Karabük’ün yanında olduklarını belirtti.

Akay, “ Karabük’ün tanıtımı da bizim için önemli konu .Bu alanda dernek olarak ciddi çalışmalar yaptık. İstanbul’da ki değişik organizasyonlara iştirak ederek ilimizin tanıtılmasını sağladık. Bizim için en önemli konulardan biri ise eğitim oldu, çocuklarımız bizim geleceğimiz, bizler bu noktadan hareket ederek öğrencilerimize KARDERFED olarak her türlü destek sağlamaya çalışıyoruz Birlik ve beraberlik içinde bundan sonra da kaldığımız yerden devam etmeyi temenni ediyorum” dedi.

Yapılan genel kurulda Cevdet Akay Başkanlığında ki yeni federasyon yönetimi şu isimlerden oluştu; “Osman Kaya, Necmi Kandemir, Erol Ulaş, Ali Kaya, Mevlüt Bodurlar, Hilmi Kömü, Muammer Mısırlıoğlu, Seyfettin Tetik, İlhan Ünsal, Özgür Ulupınar, Mehmet Semiz, Muhsin Arslan, Hüseyin Kılıç ve Cevat Atik.

Denetleme Kurulu, Nevzat Tabak, Recep Karacakaya ve Kadir Doğan. Disiplin Kurulu, Celal Cebeci, Hüseyin Gündoğdu, Şükrü Gökçek.“
Kaynak: İHA