Başkan Doğan, Esnaf Ziyaretinde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Başkan Doğan, Esnaf Ziyaretinde
28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül ve AK Parti Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz kendisine eşlik ettiği ziyarette Başkan Doğan tüm esnaflarla yakından ilgilendi, taleplerini dinledi.
Bölge esnafını teker teker dolaşarak, taleplerini dinleyen Doğan, "İzmit değişiyor ve gelişiyor. Bekirpaşa bölgemiz bu değişim ve gelişimin en çok yaşandığı bölgelerimizden biri. Bu bölgemiz hızla gelişiyor. Özellikle Cephanelik Bölgesi’nde yapmış olduğumuz çalışmalarla bu bölgelerin değeri hızla artmaktadır. Bugün esnafımızı dinledik, birlikte hareket ederek sorunları aşacağız" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirttiler. Yılmaz İnşaat’ın sahibi Murat Yılmaz belediyenin bölgedeki çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek Başkan Doğan teşekkür etti.

Esnafın taleplerini dinleyen ve notlar alan Başkan Doğan ziyaret sonrasında Eski İstanbul Caddesi ile Turan Güneş Caddesi’nin kesiştiği orta refüjün yeniden düzenleneceğini ve buraya dekoratif aydınlatma konulacağı bilgisini verdi.
Kaynak: İHA