Android 5.0 yerine o gelecek
"Android 4.3" sunucu günlüklerinde göründü.

Ancak Android Police web sitesinden Artem Russakovskii, okurlarının da yardımıyla yaptığı bir araştırmadan bir sonraki Android sürümünün 'Key Lime Pie ' olmayacağını, sürüm numarasının da 5.0 olmayacağını ortaya çıkardı.
Sunucu günlüklerini inceleyerek Android yapı numaralarını izleyen Artem, iki farklı IP aralığının 'Android'le çok yakından ilgisi bulunan Google çalışanlarına ' ait olduğunu ortaya çıkarmış. Artem, aynı aralıktaki IP'lerin daha önceki yeni Android sürümleri hakkında ipuçları verdiğini söylüyor.
Sunucu günlüklerinde Nexus 4 cep ve Nexus 7 tabletin Android 4.3 JWR23B yapısını kullandıkları göze çarpıyor. Yapı kodunun ilk harfi ise 'J ', yani Android 4.3'ün yine 'Jelly Bean ' kod adını taşıyacağını gösteriyor. Android 4.3'ün varlığı, bir sonraki Android sürümünün büyük bir güncelleme olmayacağının da bir işareti olabilir.
Yine de bu işaretler, Google'ın önümüzdeki haftalarda düzenleyeceği I/O konferansında Android 5.0'ı tanıtmayacağının bir kanıtı değil.
