Ak Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu Açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Türkiye'nin bugünlere gelmesinde işçi kesiminin önemli katkıları olduğunu bildirdi.

Uncuoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, emekçilerin sosyal ve ekonomik refahını artırmak için yeni düzenlemeler yapıldığını kaydetti.

Barış ve huzurdan yana olduklarını vurgulayan Uncuoğlu, şunları belirtti:

"Ülkemizin bugünlere gelmesi, üretim ve hizmet kalitesinin artması, şüphesiz ki emek gösterenlerin, alın teri dökenlerin katkısıyladır. Bizler, inancımızdan edindiğimiz düsturla emeği kutsal sayan bir milletiz. Bundan sebeple 2008 yılında emeğin, dayanışmanın, dostluğun ve kardeşliğin günü olsun, geçmişte yaşanan üzücü tecrübeler yerini demokrasiye, barışa ve adalete bıraksın diye 1 Mayıs'ı Emek ve Dayanışma günü ilan ederek şölen havasında kutlansın istedik.

Biz AK Parti olarak gerginlikten değil, barış ve huzurdan; yasakçılıktan değil, özgürlükten; kargaşadan değil, dayanışma ve demokrasiden yana olduk. Bu doğrultuda, yakın geçmişte yaşanılan kötü örneklerin bir daha tekrarlanmamasını temenni ederek, Emek ve Dayanışma gününün, adına uygun olarak dostluk içerisinde kutlanmasını diliyor, tüm emekçilerimizin bu özel gününü tebrik ediyorum."

Muhabir: Mehmet Özcan

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA