İslam: 70 gündür şehit cenazesi yok

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, çözüm sürecine ilişkin, "70 gündür şehit cenazesi yok, Allah daim kılsın" dedi.

Aralık Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İslam, "Çocuklarımızı askere gönderirken eğlenceler düzenliyoruz, kınalar yakarak uğurluyoruz ama içten içe 'çocuklarımıza sağ salim kavuşabilecek miyiz-' diye endişe ediyoruz. 30 yıldır bu endişeyi yaşadık. Çok şükür, 70 gündür şehit cenazesi yok. Allah daim kılsın ki bundan sonra çocuklarımızı askere uğurlarken gerçekten şenlik havasında kutlayalım" diye konuştu.

Alemdar ise Serdivan'ın Sakarya'da marka olduğunu belirterek, yapılan hizmetleri görmek için birçok belediyenin ilçeyi ziyaret ettiğini anlattı.

"Örnek projelere imza attık. Bize 'çok hayal kuruyorsunuz, rüya görüyorsunuz' dediler ama biz bunları gerçekleştirdik" diyen Alemdar, "Hiçbir zaman yapamayacağımız işi vaat etmedik. Daha geçtiğimiz hafta İstanbul'dan bir ilçe belediyesi yaptığımız tematik parkları incelemeye geldi. Projelerini verdik" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İslam ve Alemdar, asker uğurlamasına katıldı.

Kaynak: AA