“IFSEC” İlk Defa Türkiye’de

Uluslararası arenada, dünyanın en prestijli yangın ve güvenlik fuar organizasyonu olarak bilinen IFSEC, İngiltere’nin Birmingham şehrinde bu yıl 40.sı düzenlenecek organizasyonun ardından Türkiye ve bölge ülkelerin ihtiyaçlarına daha yakından cevap vermek üzere ilk defa İstanbul ev sahipliğinde “IFSEC İstanbul” adıyla 30 Eylül-2 Ekim 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yangın ve güvenlik endüstrisinin öncü markalarını, Türkiye, Güneydoğu Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu’daki sektörel uzmanlar ve karar mercileri ile buluşturuyor.

“IFSEC” İlk Defa Türkiye’de
İNGİLTERE PAVİLYONU VE PANASONİC IFSEC İSTANBUL’DA BOY GÖSTERECEK
Sensormatic, Y3K, Securitas, Mobotix ve Sony gibi sektörün lider markalarına ev sahipliği yapacak olan IFSEC İstanbul’da İngiltere Pavilyonu, İngiltere’nin 8 lider firmasını biraraya getiren standı ile boy gösterecek. Türkiye Distribütörü Kekova aracılığıyla fuarda yerini alan Panasonic ise IFSEC İstanbul’da sektörle buluşacak bir diğer dünya devi olacak.

DÜNYACA ÜNLÜ KONUŞMACILAR IFSEC İSTANBUL’DA
Yangın ve Güvenlik alanındaki konuşmacı ve konferansları ile de adından söz ettirecek olan IFSEC İstanbul, bu yıl yine ilk defa “Londra Olimpiyatlarındaki Güvenlik Uygulamaları” konulu oturumla Andrew Amery’i, “Avrupa Ülkeleri’nde Dedektiflik Faaliyetleri” konulu oturumla Tony Imossi’yi ağırlayacak.

İstanbul'a yapılması planlanan 3. Havaalanı projesi öncesinde ise yerli ve yabancı çok sayıda şirketin yakından ilgilendikleri “Havaalanı Güvenliğinin Artan Önemi” konulu oturum IFSEC İstanbul’da sektörle buluşacak.

İLK DEFA İSTANBUL’DA DÜZENLENEN EN SEÇKİN FUAR
5 kıtadaki 40 ülkede faaliyet gösteren, 160 ofisi ile dünyanın lider fuar ve etkinlik organizasyonu şirketlerinden UBM’in İstanbul Genel Müdürü Kerim Alain Bertrand, bu yıl ilk defa İstanbul’da düzenleyecekleri etkinlikle ilgili olarak; güvenlik sektöründeki en yeni trendlerin, en son ürün ve hizmetlerin, zengin eğitim içeriklerinin ve ikili görüşmelerin yer alacağı IFSEC İstanbul fuarının; izleme sistemleri, akıllı trafik çözümleri, insanlı güvenlik ve teknolojileri, güvenlik eğitimi hizmetleri, CIT, giriş kontrol, fiziksel güvenlik, havaalanı güvenliği, kritik altyapı güvenliği ve yangın koruma ve kontrol gibi çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren güvenlik firmalarına ev sahipliği yapacağını belirterek “IFSEC İstanbul’un, sektörün lider markalarını buluşturan, ulusal ve uluslararası arenada sektörün etkinliğini artıran ve pazarı büyüten bir mihenk taşı olması bekleniyor” dedi.

YERLİ VE YABANCI SAYGIN DESTEKÇİLER
Sektörün en prestijli uluslararası organizasyonu IFSEC İstanbul, Özel Güvenlik Federasyonu, GÜSOD, GESİDER, ASIS, UKTI, BSIA COESS ve Uluslararası Özel Dedektif Dernekleri Federasyonu gibi sektörde önde gelen birçok saygın yerli ve yabancı sivil toplum örgütü ve kamu kuruluşu tarafından destekleniyor.
Kaynak: İHA