Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmet Al-Sabah’ı Çankaya Köşkü’nde karşılayacak.

Gül, konuğu Al-Sabah ile baş başa ardından da heyetlerarası görüşecek. Gül ile Kuveyt Emiri Al-Sabah, iki ülke arasında anlaşmaların imza törenine katılacak. Gül, akşam Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmet Al-Sabah onuruna Çankaya Köşkü’nde akşam yemeği verecek. (11.45 - 12.00 - 12.30 - 13.30 -19.30- Ankara)
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Temsilciler Meclisi Türkiye Grubu Eşbaşkanı Ed Whitfield ve heyetini, Somali Federal Meclisi Başkanı Osman Jawari ve ABD Senatosu silahlı hizmetler üyesi Joseph Donnelly ve ABD Kongre üyelerini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (15.00 - 16.00 - 17.00 - Ankara)
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’na katılacak. Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Al-Ahmet Al-Sabah ile resmi konutta görüşecek. Erdoğan, AK Parti genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına da katılacak (11.00 -14.00 - 16.00- Ankara)
POLİTİKA
- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çankırı'da ziyaret ve incelemelerde bulunacak. Katı atık depolama tesisinin açılışını gerçekleştirecek. (10.00-15.00- Çankırı)
-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Malta Köşkü’nde ‘Sosyal Medyanın Siyasete Etkisi ve Türkiye Açılımı Çalıştayı'na katılacak. (10.00 - İstanbul)

EKONOMİ
- HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Merkez’de 1 Mayıs ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Ankara)
DÜNYA
-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın KKTC temasları takip ediliyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İngiltere’de temaslarda bulunacak.
GÜNCEL
- Akil İnsanlar Heyeti'nin temasları takip ediliyor.
SPOR
-Beko Basketbol Ligi’nde 29. Hafta maçlarına Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes müsabakasıyla devam edilecek. (20.00-İstanbul)
-Turkcell, Atletizm ve Yüzme Federasyonları ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet
Terzi ve Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan’ın katılımlarıyla, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in ev sahipliğinde sponsorluk anlaşması imzalayacak. (10.30-İstanbul)
-Spor Toto Süper Lig’de 31. Hafta maçlarının yansımaları ve 32. Hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek.