Sp Genlik Kollarından Askon’a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Oğuzhan Ayyıldız, Mustafa Bağrıaçık ve Saadet Partisi Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Beyaz, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı ziyaret etti.

Sp Genlik Kollarından Askon’a Ziyaret
“Heyecan Gençlik İstiyoruz” çalışmalarıyla ilgili bir dizi ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Ayyıldız, ziyaret sırasında bazı değerlendirmelerde bulundu. Ayyıldız, Milli Görüş’ün genç kadrolarında yer aldıkları için Allah‘a şükrettiklerini ifade ederek, “Yeryüzünde sömüren ve sömürülen kimse kalmaması, bütün insanların saadete ermesi, mutlu olması için batılın yok olması ve hakkın hakim kılınması gerekmektedir. Bunu kim yapacak? Elbette inanan insanlar olarak bizler yapacağız. Neden? Çünkü inancımız, malımızla ve canımızla cihat yapmayı emrediyor” dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da, "Muhatabımız bütün insanlardır. Görüşü ve görüntüsü ne olursa olsun, davamız herkese anlatılmalı, davet her kesime yapılmalıdır. Davet bizden, hidayet Allah’tandır. İmanlı bir neslin yetiştirilmesinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA