Kozcağız’da Yeni Bir Proje Başlıyor

Bartın’ın Kozcağız Beldesinde, Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisleri için yer teslimi 8 Mayıs’ta yapılacak.

Kozcağız’da Yeni Bir Proje Başlıyor
Kozcağız’ın bütün mahalle ve sokaklarını kapsayacak olan kanalizasyon, yağmur suyu ve arıtma tesisi projesi yüzde 50 hibe destekli olarak inşa edilecek. Proje tamamlandıktan sonra yağmur suyu ve kanalizasyon atıkları inşa edilecek olan arıtma tesisine iletilecek. Ankara İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde 22.01.2013 tarihinde yapılan ihalenin sonuçlandığı ve ihaleyi alan yüklenici firma ile protokolün imzalandığı öğrenildi.

SAYILI PROJELER ARASINDA
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada Kozcağız’da yeni bir projenin başlayacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Karaman; “Kanalizasyon, atık su ve arıtma tesisi için yer teslimini yüklenici firmaya 8 Mayıs’ta yapacağız. Bu proje ile şehrimizin kanalizasyon ve alt yapı sorunu tamamen ortadan kalkacak. Bu derece kapsamlı ve büyük projemiz kategorisinde ülkemizde sayılı projeler arasında. Bundan böyle Kozcağız ırmağımız kanalizasyon ve atık su ile kirlenmeyecek. Toz ve çamur gibi şikayetleri şimdiden duyar gibiyim. Biz beldemizin sorunlarını tek tek çözüyoruz. Bu konuda da vatandaşlarımızdan çalışmalarımız sırasında sabır ve destek bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA