Cezaevi Müdürü Özen’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Katip Özen, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Cezaevi Müdürü Özen’den Başkan Ergün’e Ziyaret
Ziyarette Özen, Başkan Ergün’e kurumlarına verdiği destekler nedeniyle mahkûmların yaptığı minyatür tekneyi onlar adına hediye etti. Manisa Belediyesi’ni her alanda yanlarında gördüklerini belirten Özen, “Önemli olan bu gönül bağımız. Keşke belediye gibi diğer kurumlarda sizler gibi sorunlarımızın çözümü noktasında yanımızda yer alsalar. Tabi koşullarda önemlidir. Belediyeyi kurumumuzun fiziksel, eğitim ve sosyal alanlarda ki sıkıntılarında hep yanımızda görüyoruz. Sanki belediyeye bağlı bir kurum gibi sizler hep yanımızdasınız. Acaba sorunlarımızı çözerler mi gibi bir tereddüdümüz bugüne kadar hiç olmadı. Bu nedenle sizlere teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

“SİZLERİN DESTEĞİ ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTTIRIYOR”

Cezaevinde bulunan mahkûmların da toplumun birer ferdi olarak görünmesi gerektiğinin altını çizen Özen, “Mahkûmlarımızın da ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bazı ihtiyaçları oluyor. Bunların tabiî ki karşılanması noktasında bazı eksikliklerle karşılaşıyoruz. Ancak sizlerin desteğiyle bunları aşıyoruz. Sizin bize verdiğimiz destek çalışma şevkimize de katkı sağlıyor. Verdiğimiz destekler nedeniyle sizlere minnettarız. Mahkûmlarımızın sizler için yaptığı hediyeyi de kabul ettiğiniz için onlar adına da size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BULUNDUĞUMUZ MAKAMLAR HİZMET MAKAMI”
Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Katip Özen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz her zaman bulunduğumuz makamların hizmet makamı olduğunu unutmadık. Sizlerde bizim gibi bulunduğumuz makamlarda hizmet veriyorsunuz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde mahkûmlarımızın ihtiyaçları noktasında sizleri ziyaret etmiştik. Orada ki kardeşlerimizi de mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Orda ki arkadaşlarımıza da sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Cezaevinde ki arkadaşlarımızın da yeniden topluma kazandırılması gerekmektedir. Bu konunun toplumumuzun geleceği açısından da önem taşıdığına inanıyorum. Bütün mahkûm arkadaşlarımıza da bu güzel hediyeleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA