Yaşlı Kadın Evde Ölü Olarak Bulundu

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, evinde tek başına yaşayan 70 yaşındaki yaşlı, kadın ölü olarak bulundu.

Yaşlı Kadın Evde Ölü Olarak Bulundu
Edinilen bilgiye göre, Eski İtfaiye karşısında Şehitlik Caddesi ile İlyasbey Caddesi kesişiminde bulunan apartmanın 2. Katında ikamet eden 70 yaşındaki Asiye Gökhan’dan uzun süredir haber alamayan komşuları, Gökhan’ın evine giderek kapısına vurdu. Telefonlara kapıya cevap verilmeyince şüphelenen komşuları, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Asiye Gökhan’ı yerde hareketsiz bir şekilde yatar halde buldu.

Durumun polise ve ambulansa bildirilmesinin ardından olay yerine gelen Polis ve sağlık ekipleri, Gökhan’da yaptıkları incelemede herhangi bir yaşam belirtisine rastlayamadı.

Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Asiye Gökhan’ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı önce incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gökhan’ın kalp ve tansiyon hastası olduğu öğrenilirken, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Asiye Gökhan’ın yakınları da olayı duyduktan sonra göz yaşlarını tutamadı.
Kaynak: İHA