Muğla Sokaklarına Kılıçdaroğlu Makyajı

27 Nisan’da Muğla’ya gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için CHP’li Muğla Belediyesi, sokak ve kaldırımlarda makyaj çalışması yapıyor.

Muğla Sokaklarına Kılıçdaroğlu Makyajı
Cumartesi günü saat 100.’da Milas Bodrum Havalimanına inecek olan CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, Milas’ta restorasyonu tamamlanan Çöllüoğlu İşhanının açılışını yaptıktan sonra Yatağan’a hareket edecek. Yatağan’da Kültür Evi açılışını yaptıktan sonra Yeşilbağcılar Beldesi’nin yeni yapılan belediye Hizmet binası açılışından sonra Muğla merkeze hareket edecek.

Muğla Merkezde CHP İl binasının açılışının ardından Belediye tarafından yaptırılan ve Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını gerçekleştirecek Kılıçdaroğlu, Köyceğiz’e hareket edecek. Köyceğiz’de 2B arazileri ile ilgili olarak açıklama yapacak Kılıçdaroğlu, aynı gün akşam Milas-Bodrum Havalimanından tekrar İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına hareket edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla ziyareti öncesi şehir merkezinde hummalı bir çalışma başlatıldı. Kılıçdaroğlu’nun geçeceği tüm güzergâhlardaki parke taşları ve çiçekler Belediye işçileri tarafından yenileniyor. En çok dikkat çeken nokta ise CHP İl Binasının bulunduğu Aylin Karaca Kavşağı oldu. İşçiler CHP Muğla İl Teşkilatının yeni aldığı İl binasının önünde bulunan kavşaktaki parke taşları dahil çiçekleri sökerek yeniden çiçek dikiyor.
Kaynak: İHA