Masterler Derneği, Başkanlara Forma Hediye Etti

Yeni Salihlispor Masterler Derneği, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, MHP ve AK Parti Salihli ilçe başkanlarına ziyarette bulundu.

Masterler Derneği, Başkanlara Forma Hediye Etti
Dernek yöneticileri belediye başkanı ile parti başkanlarına üzerinde isimleri yazılı bulunan forma hediye etti. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay,”Futbola gönül vermiş insanları bir araya getirmek oldukça güzel bir davranış. Biz Salihli Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Amaçlarının Yeni Salihlispor’un ismini yaşatmak olduğunu belirten dernek başkanı Fikret Budak, “Kaybolan değeri yeniden ortaya çıkartmayı istiyoruz. Bilindiği üzere Masterler Ligi’nde Yeni Salihlispor olarak mücadele ediyoruz. Birçok bölgede maç yapıyoruz ve bu sayede ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu hafta sonu Antalya’nın Manavgat ilçesinde maç yapacağız. Şu anda 50 üyemiz var. 6 ay içerisinde güçlü bir dernek olacağımıza inanıyorum. Futbola ve Salihli’ye gönül veren herkese kapımız açık” diye konuştu.

Salihli’de yeni kurulan ve Fikret Budak’ın başkan olduğu Yeni Salihlispor Masterler Derneği’nin yönetim kurulu Zeki Erguvan, Zafer Bozkurt, Kemal Polat, Muzaffer Uysal, Fikret Gezer ve Tuncay Gündüz’den oluşuyor.
Kaynak: İHA