Kosgeb Başkanı Kaplan Açıklaması

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Mustafa Kaplan, başarılı KOBİ ve girişimcileri ödüllendireceklerini söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Destek Programı'na katılan Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Yarışması"nda yer almak isteyen adayların çalışmalarını tanıtan belgelerle 31 Mayıs'a kadar kuruma başvurması gerektiğini anlattı.

Yarışmanın 8 kategoride düzenleneceğini vurgulayan Kaplan, "Türkiye çapında yapılacak yarışma, inovatif KOBİ, ihracatçı KOBİ, işbirliği yapan KOBİ, kadın girişimci, genç girişimci, küresel doğan ve inovatif girişimci kategorilerinde düzenlenecek" şeklinde konuştu.

"Tüm KOBİ ve girişimciler bize ulaşsın" diyen Kaplan, "Ödül törenini Başbakanımızın katılımıyla yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl da böyle olmuştu. Bize gönderilen çalışmaları inceleyeceğiz ve dereceye girenlere ekim ya da kasımda ödül vereceğiz. Başarılı KOBİ ve girişimcileri ödüllendireceğiz" ifadesini kullandı.

Muhabir: Belgin Yakışan - Mehmet Özcan

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA