Hayata Pas Ver Projesine Muhteşem Final

Denizli’de maddi durumu iyi olmayan çocukların sosyal alandaki etkinliklerini arttırmak amacıyla başlatılan Hayata Pas Ver Projesi’nin finali muhteşem oldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının serbest zamanlarını sportif aktivitelerle daha verimli kullanmalarını sağlamak amacıyla başlatılan projenin finali Denizli Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Final gecesine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, TFF İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, eski hakem Erman Toroğlu, eski futbolcu Pascal Nouma ve çok sayıda davetli katıldı.

Final maçını Erman Toroğlu yönetirken şampiyon Gümüşler Demirspor oldu. Maçı kaybeden Yeni Yıldızspor’un oyuncusu olan çocuklar gözyaşlarına boğulurken, polisler çocukları avutmaya çalıştı.

Maç sonrası turnuvaya katılan tüm takımlara madalya verilirken, şampiyon olan Gümüşler Demirspor’un oyuncuları kupayı Vali Abdülkadir Demir’in elinden aldı. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, projenin her geçen gün büyüyerek bugünlere geldiğini belirterek, ‘’Her gün projemiz büyüdü, Türkiye'ye örnek oldu. Projemize katılan 220 çocuğumuz hayatının gollerini bu proje ile attılar. Hayata gol attılar. Tüm destek verenlere teşekkür ederim. Bundan sonra da bu tip projeler yapılmaya devam edecek’’ dedi.

Hayata Pas Ver Projesi’nin finalinde Murat Boz sahneye çıkarak binlerce kişiye konser verdi.
Kaynak: İHA