Somaliler’den Teşekkür Ziyareti

Türkiye'nin, Somalileri birleştirme ve Somali'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmeye yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Somali Hac İşlerinden Sorumlu Elçi Ahmed Adem Dugal ve beraberindeki heyet, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rezidans kabul salonunda gerçekleşen kabulde her iki ülkenin kardeş ülke oldukları vurgulandı. Somali Hac İşlerinden Sorumlu Elçi Ahmed Adem Dugal ' Somaliler olarak Türkiye'ye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri bir araya getirme gayretleri, yardımları ve gösterdikleri yakın ilgi bizleri çok mutlu etmektedir. Onların Şahsızda Başkonsolosluğumuzu ziyaret ediyoruz, kendilerine de minnet borçluyuz.” dedi.

Cidde Başkonsolosu Fikret Özer yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin anısına Başkonsolos Fikret Özer'e teşekkür plaketi takdim edildi.
Ziyarette Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön ve Somali Grubundan Abdurrahman Abdullah, Muhammed bin Hamdi ve Muhammed Abdurahman'da hazır bulundu.