Kılıçdaroğlu, Çorlu’da Aşevi Açılışına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde belediye tarafından yaptırılan aşevinin açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu, Çorlu’da Aşevi Açılışına Katıldı
Tekirdağ, Çerkezköy ve Çorlu’da çeşitli programlara katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan aşevinin açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nu Belediye Başkanı Ünal Baysan, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla zaman zaman el sıkışarak sohbet etti. Kılıçardoğlu ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan açılış kurdelesini birlikte kesti. Daha sonra Başkan Baysan, Kılıçdaroğlu’na aşevi hakkında bilgiler verdi. Hijyen önlüğü giyerek hazırlanan yemekleri inceleyen Kılıçdaroğlu, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olan sefer taslarından birisine yemek doldurdu. Belediye Başkanı Baysan ve milletvekilleriyle birlikte aşevinin diğer ünitelerini de gezerek bilgiler alan Kılıçdaroğlu, partililer ve vatandaşlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aşevindeki incelemelerinin ardından dışarıda bekleyen çocuklarla görüşen Kılıçdaroğlu, küçük bir kız ve bebekle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından aşevinden ayrıldı.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Erdoğan Toprak ve Umut Oran, Tekirdağ milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer, Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli ile Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de katıldı

Kaynak: İHA