Cinayet Zanlıları Kameraya Yakalandı

Beyoğlu'nda, 37 yaşındaki Dilek Duyuş’un katil zanlıları güvenlik kameralarına yakalandı.

Zanlıların kendi aralarında tartışmaları ve olayı fark eden bir tasicinin olay yerinden uzaklaşması görüntülere yansıdı.
Olay, saat 00.30 sıralarında Kulaksız Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi 44 numarada yaşandı. İddiaya göre, oto tamircisi Celal Demir ve evlenmek üzere olduğu Dilek Duyuş, 4 kişinin eve gelmesi ile birlikte kendilerini bir kavganın içinde buldu. Bıçaklı saldırıda Dilek Duyuş olay yerinde yaşamını yitirdi.
Celal D., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olurken, 3 zanlının daha gözaltına alındığı öğrenildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
Olayın hemen sonrası ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, katil zanlısı Celal D. ve beraberindeki 2 kişinin hızla olay yerinden çıkması görülüyor. Celal D.’nin beraberindeki biri kadın iki kişiyle tartışması da görüntülere yansıdı. Bir ara yoldan geçmekte olan taksici, zanlılar tarafından durdurulmaya çalışılıyor ancak durmayarak söz konusu yerdin uzaklaşıyor.