Sen Aydınlatırsın Geceyi açılışı yaptı

Onur Ünlü’nün vizyona sokmayıp bağımsız grupların organizasyonlarıyla Türkiye’yi dolaşacak filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi filminin biletli ilk gösterimi cumartesi akşamı CerModern'de yapıldı.

Sen Aydınlatırsın Geceyi açılışı yaptı
Senaryosu ve yönetmenliği Onur Ünlü 'ye ait olan filmin ilk gösterimi İstanbul Film Festivali 'nde yapılmıştı. Filmin biletli ilk gösterimi ise 20 Nisan Cumartesi 18.00'da Ankara 'da CerModern 'de gerçekleşti.

İstanbul Film Festivali 'nde Ulusal Yarışma En İyi Film, FIBRESCI, En İyi Kurgu ve En İyi Senaryo ödüllerini alan filme Ankaralı seyircilerin ilgisi büyük oldu. Satışa çıkan biletler bir saat içinde tükenirken Ankara izleyicisinin yoğun talebi sebebiyle ikinci gösterim açıldı.

CerModern 'de Cumartesi günkü ilk gösterimin ve Pazar günü ikinci gösterimin ardından Onur Ünlü, Ali Atay ve Demet Evgar seyircilerle söyleşiye katıldı.

Sen Aydınlatırsın Geceyi bir takım olağanüstü özellikleri olan kasabalıların olağan sıkıntıları, endişeleri ve dertlerini anlatıyor. Filmin başlıca rollerinde Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Ercan Kesal, Ezgi Mola, Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Derya Alabora, Ayşenil Şamlıoğlu, Cengiz Bozkurt, Kaan Yılmaz ve Tansu Biçer yer alıyor.

Sen Aydınlatırsın Geceyi açılışı yaptı

Onur Ünlü yeni filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi 'yi, izleyiciye alternatif bir şekilde ulaştıracak. Dağıtımcı tekelini bambaşka bir yöntemle kıracak olan Ünlü, filmi şehir şehir üniversite üniversite dolaştırarak izleyicinin ayağına götürecek. Film bir kumpanya ruhuyla her ilde bağımsız grupların organize ettiği gösterimlerle seyirciye ulaşacak.

Filmin İstanbul 'daki gösterimi ise Semaver Kumpanya 'da yapılacak.

BİLETLER ÇIKAR ÇIKMAZ TÜKENDİ

Sen Aydınlatırsın Geceyi 'nin İstanbul 'daki gösterimi 23 Nisan Salı akşamı Semaver Kumpanya 'da yapılıyor. Biletix tarafından satışa çıkan biletler, çıkar çıkmaz tükendi.

Sen Aydınlatırsın Geceyi açılışı yaptı

2 Mayıs ve 9 Mayıs için 20.30 gösterimlerinin biletlerinin tükenmesinin ardından ikinci gösterimler açıldı. Ancak 17.00 deki bu gösterimlerin de biletleri hızlıca tükendi. Dolu salonlara sinema gösterimi keyfini yaşayan oyuncular seansların ardından izleyicilerle yapılan söyleşilere katılıyorlar.

Üniversitelerde ve bağımsız grupların organizasyonları ile seyircisine ulaşan film 26 Nisan 'da Yıldız Üniversitesi 'nde, 27 Nisan 'da Bilkent Üniversitesi 'nde, 9 Mayıs 'ta Anadolu Üniversitesi 'nde öğrencilerle buluşacak. Önümüzdeki günlerde diğer şehirler ve üniversitelerde gösterimler devam edecek.

Onur Ünlü yeni filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi 'yi, izleyiciye alternatif bir şekilde ulaştıracak. Dağıtımcı tekelini bambaşka bir yöntemle kıracak olan Ünlü, filmi şehir şehir üniversite üniversite dolaştırarak izleyicinin ayağına götürecek. Film bir kumpanya ruhuyla her ilde bağımsız grupların organize ettiği gösterimlerle seyirciye ulaşacak

Filmin gösterimi için irtibat : İsmail@eflatunfilm.net