Bölücü Anayasaya Karşı Millet ve Egemenlik Yürüyüşü Yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), İşçi Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Eğitim-İş, bölücü anayasaya karşı millet ve egemenlik yürüyüşü gerçekleştirdi.

Bölücü Anayasaya Karşı Millet ve Egemenlik Yürüyüşü Yapıldı
ADD, İşçi Partisi, CHP, TGB ve Eğitim-İş, millet ve egemenlik yürüyüşü gerçekleştirerek bölücü anayasa karşı tepki gösterdi.

Yürüyüşe, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, Eğitim-İş Zonguldak Şube Başkanı Metin Kahveci, ADD üyeleri, İşçi Partililer, CHP’liler katıldı.

Zonguldak Demirpark’tan başlayan yürüyüş sloganlar eşliğinde Zonguldak Valiliği önünde son buldu. Zonguldak Valiliği önünde açıklama yapan İşçi Partisi İl Sekreteri Savaş Oruç, CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ateş, ADD Zonguldak Şube Başkanı Tayfun Özdemir ve TGB İl Başkanı Tolga Toy, bölücü anayasaya karşı olduklarını, bölücü anayasaya Zonguldak’tan geçit olmayacağını ve Türkiye’yi böldürmeyeceklerini belirttiler.

Konuşmaların ardından yürüyüş sona erdi.
Kaynak: İHA