Şükrü Top, Borsa’ya Aday

Isparta Ticaret Borası seçimleri için resmi adaylığını açıklayan ilk isim Toposmanoğlu Gıda Şirketi’nin sahibi Şükrü Top oldu.

Şükrü Top, Borsa’ya Aday
Top, adaylığına ilişkin düzenlediği basın toplantısının Isparta Ticaret Borsası’nın yaklaşık 300 civarında üyesi bulunduğunu belirterek, "Bu üyelerin yaklaşık 100‘ü Isparta il merkezinde yaklaşık 200’ü de ilçelerimizde bulunmaktadır. Bizler göreve gelirsek Ticaret Borsası'nın görev ve faaliyetlerini tüm sanayicilerimize anlatarak borsamızın kayıtlı üye sayısını artırmayı planlıyoruz. Bu durumda hem borsamızın üye sayısı ve geliri artacak hem de kayıt dışı kazanç önlenmiş olacak. Isparta borsamız daha güçlü ve daha büyük potansiyele sahip olacak" dedi.

Gelendost, Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerinde 100'ün üzerinde borsaya kayıtlı üye bulunduğunu ifade eden Top, "Bu bölgede de üye sayımızı artırıp bir ilçemizde borsamıza ait bir ofis açmayı planlıyoruz. Bu şekli ile bu ilçelerdeki esnaf ,tüccar, sanayici arkadaşlarımıza daha çabuk ve kaliteli hizmeti sunacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA