Malatya Ticaret Borsası Seçimlerine Start Verildi

Malatya Ticaret Borsası’nın mevcut yönetimi 3 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını başlattı.

Malatya Ticaret Borsası Seçimlerine Start Verildi
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, kendi grupları ile istişare toplantısı düzenleyerek, seçimlere yönelik çalışmalarını başlattı.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, “3 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler nedeniyle arkadaşlarımızla bir araya geldi. Burada seçim startını veriyoruz. Seçimin borsa camiasını ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özbey, yönetim olarak bazı projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, öncelikli olarak kuru kayısı lisanslı depoculuk konusunda bazı çalışmalar üzerinde durduklarını ifade etti.

Özbey, Ticaret Borsası ile İl Özel İdaresi’nin birlikte ortaklaşa olarak yürüttüğü 10 milyon Euro tutarındaki projenin Ticaret Borsası’nın öncülüğünde, okul sütü benzeri projenin kuru meyve tanıtım grubu ile birlikte yürütüleceğini belirten Özbey, projelerle ilgili detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk ise, seçimlerin Malatya için hayırlı olmasını dileyerek, ileriye ve gelişmeye yönelik önemli adımlar atılacağını ifade etti.

İstişare toplantısına Özbey ve Baştürk ile birlikte Yusuf Budak, Ahmet Solmaz, Ahmet Eroğlu, Lütfi İlbay, İdris Payza, Ali Türkoğlu, Murat Bakırcı, Ahmet Duran, Kaya Doğan, Mehemt Şerefhanlı ve Faruk Baştürk katıldı.

Kaynak: İHA