Ekrem Erdem: Yabancı Ülkeler Terörle Mücadelede Birlikte Hareket Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, geçmişte diğer ülkelerde de bu süreçlerin yaşandığını söyledi.

Ekrem Erdem: Yabancı Ülkeler Terörle Mücadelede Birlikte Hareket Ediyor
Ekrem Erdem, “Bu ülkelerden İngiltere'de ve İspanya'da terörle mücadelede muhalefetle iktidarı birlikte hareket ettiğini görüyoruz. Ama ülkemizde bunun tam tersini görüyoruz.” dedi.

Nevşehir'deki programı dönüşünde Kırşehir’i ziyaret eden Erdem, Kırşehir ziyaretinde Hılla Gölü Nilüferli Parkı’nda çözüm sürecine dair açıklamalarda bulundu.
Bu süreci iyi yönetmeleri gerektiğini ifade eden Erdem, “Geçmişte başka ülkeler de bu süreçleri yaşamışlardı. Bu süreçleri çözemeyen ülkelerde oldu. İnşallah biz de bu süreci iyi yöneteceğiz ve çözüme ulaşacağız. Bugüne kadar diğer sorunların çözümünde de biz muhalefeti yanımızda görmedik ama muhalefete rağmen birçok konuları çözdük. Şimdi gözüken o ki, çözüm süreci de muhalefete rağmen çözülecek. Kamuoyu yoklamalarına bakılınca, daha çözüm süreci konuşulmaya başlandığındaki halk desteği yüzde 58'dir. Şu anda, son yapılan kamuoyu yoklamalarında ise bu rakamların çok daha yüksek olduğunu görüyoruz. Zaten halkın arasına girdiğimiz zaman da biz bunu hissediyoruz." şeklinde konuştu.

Ayrıca Erdem, önlerinde bir seçim olduğunu belirterek, bu seçimin bir bakıma sürece destek verenlerle vermeyenlerin yarışı olacağını kaydetti.

Ziyarette Ekrem Erdem’e, AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya eşlik etti .