Başkan Dalgıç Kanal 59'da Canlı Yayına Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.

Başkan Dalgıç Kanal 59'da Canlı Yayına Katıldı
Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ'da yayın yapan Kanal 59 Televizyonuna konuk oldu. Nurgül Ardalı'nın sunduğu Yerel Gündem adlı programa canlı yayın konuğu olarak katılan Başkan Dalgıç, belediyenin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler verdi.
Tekirdağ Belediye'sinin çalışmaları ve projeler ile ilgili olarak bilgiler veren Başkan Dalgıç, Tekirdağ'ın tarım, sanayi, kültür, turizm gibi her sektörü içinde barındıran bir kent olması için çalıştıklarını söyledi.

Tekirdağ Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bu yana başta altyapı olmak üzere her alanda hazırladıkları projeleri bir bir hayata geçirdiklerini kaydeden Dalgıç: “Önce alt yapı düşüncesi ile hareket ettik. Alt yapılar tamamlanmadan üst yapıya geçmedik, geçmeyeceğiz. Tekirdağ'ı yapboz tahtası haline getirmek istemiyoruz. Yeni kanunun ardından pek çok konuda büyükşehir belediyesi gibi çalışmaya başladık. Bu da zaten yoğun olan çalışma tempomuzu daha da yoğunlaştırdı. Tekirdağ için olanca gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Havaların ısınmasıyla asfalt çalışmalarına da devam edeceğiz” dedi.

2013 yılının yol konusunda atılım yılı olacağını da sözlerine ekleyen Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç: “Göreve geldiğimiz günden bu yana her yıl gelirlerimizi katlayarak arttırdık. Giderlerimizi de kontrol altına aldık. Mali açıdan disiplini sağladık. Tekirdağ Belediyesi artık her yönüyle büyük şehir belediyesi olmaya hazır. Tekirdağ'ın geleceği parlak. Tekirdağ, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA