Ak Partililer Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı, sabah kahvaltısında buluştu.

Ak Partililer Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltıya katılan Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Kula’da çok güzel şeyler oluyor" dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, kahvaltı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Önümüzde yerel seçimler var ve ondan da öne çıkan bir çözüm süreci var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu süreci halkımıza en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Bu çözüm süreci sadece AK Parti için değil. Bütün memleketin paydası olan bir süreç. Ama bunu sabote etmek isteyenler var. Bizler o sabotajcılardan daha fazla çalışarak bu durumun üstesinden geleceğiz. Kamuoyu yoklamaları da bunu göstermektedir. Türkiye genelinde halkımız bu sürece destek veriyor” dedi.

Gülmez, “Teşkilat olarak da bizim önümüzdeki seçimlere hazırlanmak için toplantılarımız var ve halkımızı ve partililerimizi bilgilendirmek amacı ile toplantılarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Teşkilatımız çok yeni. Her hafta bir toplantı yapıyoruz. Her hafta ya Manisa’ya ya da İzmir’e gidiyoruz. 28 Nisan’da da Ankara’ya gideceğiz. Ayrıca 27 Nisan tarihinde de Kula’da konser eşliğinde bir programımız olacak. Tüm halkımızın katılım göstereceğine inanıyorum. Bu programı organize ettiği için Belediye Başkanımız Selim Aşkın’a teşekkür ederim. Bundan sonra bu tür toplantılarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da açıklamasında, “Biz Kula’da büyük bir aileyiz. Bu güne kadar Kula’nın gerek eğitiminde, gerek sağlığında, gerek altyapı hizmetlerinde, gerek turizminde birçok hizmeti hep beraber yaptık. Zor süreçler geçirdik. Fakat gecemizi, gündüzümüzü sadece Kula’nın yarınlarına ve çocuklarımıza daha güzel bir Kula bırakmak adına mücadele verdik. Kula’da çok güzel şeyler oluyor. Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin çok daha fazlasını ortaya koymaya çalışıyoruz. Tüm mahallelerimizde, tüm köylerimizde, beldelerimizde çok güzel yatırımlar yapıldı. Eğitim ile turizm ile altyapı ile alakalı çok güzel çalışmalar var. Birçok yeni okul inşa ediliyor. Cumhuriyet tarihinde ilçemize bir adet gölet yapılmıştır. Açılışını 2002 yılında yapmıştık. Bu süreçte ilçemize dokuz adet gölet yapılıyor. Bunların kıymetini bilmek lazım. İl Genel Meclisimizde çok güzel çalışmalar var. Valiliğimiz ile özel idaremiz ile 52 köyümüzün tamamında yapılan çok güzel hizmetler var. Hayvancılığın, tarımın gelişmesi ile alakalı yapılan çok güzel gelişmeler var. Bunların tamamını alt alta topladığımızda yapılan hizmetlerin boyutu görünmektedir. Bütün bunların kıymetini bilmek durumundayız.bunların değerini bilip, bunları birlik beraberlik içerisinde doğru şekilde herkese anlatmamız lazım. Kula şuanda bir şantiye görünümünde. Kent meydanında, dere ıslah çalışmalarında, sokak sağlıklaştırma çalışmalarında, yeni yapılan okullarla, elektrik ile ilgili çalışmalarda onlarca inşaatımız var. Şuanda Kula merkezinde ve köylerinde devam eden 40’ın üzerinde kamu yatırımı var. Kula’da Cumhuriyet tarihinde hiç böyle bir şey olmadı. İnşallah Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu hedefte 2023 hedefinde Kula nereye gitmesi gerektiğini tam olarak kavramıştır ve bu kararlı yürüyüşünü devam ettirir” dedi.

Aşkın, şöyle devam etti: “Eğitim ve sağlık ile alakalım önümüzdeki süreçte hiçbir sıkıntı kalmayacak. Altyapı yatırımlarımızın tamamı bitme noktasına gelmiştir. İçme suyu arıtma tesisi bitmiştir. Atık su arıtma tesisi son aşamaya gelmiştir. İnşallah Mayıs ayı içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. 1962 yılında yatırım programına alınmış dere ıslah çalışmaları şuanda yüzde 95 oranında bitmiştir. Elektrik kablolarının tamamı yer altına alınmaktadır. Bunlar çok büyük yatırımlar. Bir dere ıslah çalışması için şuana kadar yapılan harcama 15 milyar TL civarındadır. Elektrik kablolarının yer altına alınması ile ilgili şuanda 500 milyonun üzerinde yatırım gerçekleşmiştir. Bunların gerçekten kıymetini bilmek lazım. Bunların tamamını doğru şekilde bitirebilirsek ve bundan sonraki süreci doğru kurgulayabilirsek Kula’nın önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Bizim sadece birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Aramıza nifak, fitne, fesat sokmak isteyen, bizim birliğimizi bozmak isteyenler olacaktır. Bundan önce hep oldu bundan sonra da olacaktır. Buna karşı teşkilatımızla, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, meclis üyelerimizle ve bu partiye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimizi göstermek zorundayız. Yalanlara dolanlara karşı doğru durabilirsek, birlik ve beraberlik içinde hareket edebilirsek bizi bizden başka hiç kimse yıkamaz. Bu parti kendi içinde bölünmezse bize dışarıdan kimse zarar veremez.”
Kaynak: İHA