Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, gazetecilerle bir araya gelecek, Kutlu Doğum Haftası programına katılacak.

POLİTİKA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, GAP Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Eurodesk sertifikası takdim törenine katılacak. Bakan Bağış, ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in de konuşmacı olarak yer aldığı, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları 8. Bölge Toplantısı'nda konuşma yapacak. (14.15-15.00-Şanlıurfa)
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin teşkilat içi eğitim programına katılacak. (10.00-Nevşehir)

EKONOMİ
-ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Tek Gıda-İş Sendikası'nın grev kararı hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00-Rize)
-Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 'Medeniyet Davamız Demokrasi Mücadelemiz Konferansı' ve Memur-Sen Gaziantep İl Divan Toplantısı'na katılacak. (14.00-17.30-Osmaniye)

GÜNCEL
-Beyaz Hareket tarafından organize edilen ‘Barış Yürüyüşü’, 50 sivil toplum kuruluşunun desteği ve Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti'nin katılımı ile yapılacak. (15.00-İstanbul)
-Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in avukatlığını da yapan Burhan Apaydın'ın cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek. (13.15-İstanbul)
-Küçükçekmece'de 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangınla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)
-Polis köpeklerine psikolojik destek (Özel)
Polis köpekleri, kaçakçıların korkulu rüyası, emniyetin ise en büyük yardımcıları. Yoğun mesai yapan polis görev köpeklerinin duygusal zekasının fazla gelişmesi, bazı psikolojik hastalıkları da beraberinde getiriyor. Köpek Eğitim Merkezi Şube Müdürlüğü'ndeki Sağlık Büro Amirliği'nde polis köpeklerine veteriner hekim gözetiminde psikolojik destek sunuluyor. Böylece köpekler hem stresten uzaklaştırılıyor hem de görevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri sağlanıyor. (Ankara)

DÜNYA
-Suriye Halkının Dostları Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı için İstanbul'da bulunan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Conrad Otel’de basın toplantısı yapacak. (13.00-İstanbul)
-Bulgaristan'ın Plovdiv şehri (Filibe) Ulusal Mutfak Kupa Yarışması'nda ülkenin en iyi 60 aşçısı, kupanın sahibi olmak için ter döktü.
-Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İngiltere'de resmi temaslarda bulunacak.

SPOR
-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CEPA Alışveriş Merkezi'nde, Milli Bilardocu Semih Saygıner’in davetlisi olduğu ‘Büyük Adımlar’ programına katılacak. (15.00-Ankara)
-Spor Toto Süper Lig’de İstanbul BBSK-Gaziantepspor, Kayserispor- Sivasspor, Gençlerbirliği-Fenerbahçe, MP Antalyaspor-Bursapor maçları oynanacak. (14.30-İstanbul/17.00-Kayseri/20.00-Ankara/20.00-Antalya)
-PTT Birinci Lig’de 6 karşılaşma oynanacak.