Şenlik Çalar Saat’le Başladı

Bu yıl 16. kez düzenlenen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ilk gününde sahne alan Çalar Saat isimli grup, hareketli şarkılarıyla alanı dolduran binlerce insanı coşturdu.

Şenlik Çalar Saat’le Başladı
Gaziemir’de 16.’sı düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılışı, rock müziği sevenlerin yeni gözdesi Çalar Saat’in muhteşem konserle yapıldı.

Şenliğin ilk konserini veren grup hareketli parçaları ve basgitar performanslarıyla alanı dolduran binlerce hayranına coşku dolu dakikalar yaşattı. Performansıyla Gaziemirli hayranlarının gönlünü bir kez daha çalan Çalar Saat’in ardından DJ Burak Yeter sahne aldı.

Çalar Saat’in müzikleri ile hareketli anların yaşandığı konserde Dj. Burak Yeter’in birbirinden hareketli parçaları sahneye koymasıyla coşku adeta zirveye ulaştı. Konseri izleyen gençler Yeter’in hareketli parçalarına danslarıyla eşlik etti. Konser sonunda Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a şenliği düzenlediği için teşekkür eden Çalar Saat grubu vokalisti Osman Saydam’a, Belediye Meclis Üyesi İlhan Özgün, semt evi kursiyerlerinin ürettiği ‘Nar’ ve çiçek hediye ederek teşekkür etti.
Kaynak: İHA