Çocuklar Oyuna Doyacak

Gaziemirli çocuklar, ESBAŞ Spor Salonu’nda kurulan ve şenlik boyunca minik misafirlerine kapısı açık olan Oyun Dünyası alanında, çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğleniyor.

Çocuklar Oyuna Doyacak
16. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında belediyenin, ESBAŞ Spor Salonu’nda kurduğu Oyun Dünyası alanında, çocuklar gönüllerince eğlenerek, oyuna doyuyor. Çocuklarını oyun alanında emin ellere bırakan aileler de, huzurla festival alanındaki etkinliklere katılıp, stantları gezebiliyor.

Gaziemirli çocuklar, yoğun ilgi gösterdikleri oyun alanında bulunan çuval yarışı, mendil kapmaca, halat çekme, tırmanma, tahterevalli, tabu, lego, tenis, golf gibi onlarca oyun parkurunda gönüllerince eğleniyor. Gaziemir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kendi atölyelerinde ürettikleri ahşap oyuncaklar da çocuklar ve ailelerden yoğun ilgi görüyor.

Şenlik boyunca 13.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacak Oyun Dünyası alanında çocuklar oyun oynarken spor yapma ve zeka oyunlarıyla kişisel gelişimlerini geliştirme fırsatını buluyor, yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşiyor.
Kaynak: İHA