Bekir Yeşilay Güven Tazeledi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) tek liste halinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut Başkan Bekir Yeşilay ve yönetimi, yapılan açık oylama sonucu, oy birliği ile yeniden göreve seçildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan genel OSB 11. Olağan Genel Kurulu ile Bekir Yeşilay ve yönetimi güven tazeledi.

Divan Başkanlığını Umur Temizer’in, divan üyeliklerini ise Liyaddin Yeşilkaya ve Abdurrahman Tuna'nın gerçekleştirdiği genel kurulun açılışında konuşan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, OSB’nin gelişmesi ve kalkınması için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın büyük destekler verdiğini kaydederek, başkan Çoban’ın özellikle alt yapı konusunda OSB’ye büyük emeklerinin geçtiğini dile getirdi. Yeşilay, şöyle konuştu:

“Bugüne kadar yaptığımız alt yapı çalışmalarımızı üye aidatlarıyla bir yere kadar getirdik. Şimdiye kadar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle yollarımızın bir bölümünü asfaltladık. Başkan Çoban, belediye imkanları konusunda OSB'ye çok ciddi destekler verdi. Belediyemiz arıtma ve asfalt konusunda şimdiye kadar OSB'ye 500 bin TL’ye yakın bir harcama yaptı. Biz ise karşılığında 1 TL bile harcamadık. Bu yıl ise belediye başkanımızla yaptığımız görüşmelerde sıcak asfalt konusunda bize yine destek vereceklerini yenilediler. Biz de belediyeye belli bir miktarda maddi katılım yaparsak, yollarımız sıcak asfaltla kaplanacak. Bu yüzden yönetim olarak üye aidatları konusunda bir kereye mahsus olmak şartıyla bu yıl üyelerimizden iki kat aidat toplamayı talep ediyoruz.”

Konuşmaların ve genel kurulun gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından başkanlık seçimi için oylamaya geçildi. Seçime tek liste ile giren Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan açık oylama sonrasında oy birliği ile yeniden OSB yönetimine seçildi.
Kaynak: İHA