Üniversite Öğrencilerine Bal Dağıtılacak

Ordu Arıcılar Birliği ve Ordu Üniversitesi arasında yapılan anlaşma gereği, ''Sağlığınız İçin Her Gün Bir Kaşık Bal Tüketin'' projesi kapsamında üniversite öğrencilerine 20 bin kavanoz bal dağıtılacak.

Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yarılgaç'a burada projeyle ilgili bilgi veren Aydın, 20 bin kavanoz balı proje kapsamında üniversite öğrencilerine dağıtmak istediklerini söyledi.

Vali Orhan Düzgün'ün de projelerini desteklediğini anlatan Aydın, ''Öğrencilerimiz kaliteli bal tadacakları için çok mutluyuz'' dedi.

-''Öğrencilerimiz çok memnun kalacak''-

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ise Ordu Arıcılar Birliği tarafından üretilen balların çok kaliteli olduğununa inandıklarını dile getirdi.

''Perşembe günü 13 bin öğrencimiz balla buluşacak'' diyen Yarılgaç, şunları kaydetti:

''Biz öncelikle Ordu Arıcılar Birliği yöneticilerine öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdikleri bu faaliyetten dolayı teşekkür ederiz. Dağıtımı yapılacak balların analizleri yapıldı ve herhangi bir besin değeri bozukluğu olmadığı gerekli kurumlarca belirlendi. Tüm öğrencilerimizi perşembe günü Tıp Fakültesi Morfoloji binası çok amaçlı konferans salonu, Teknik Bilimler MYO ve Sosyal Bilimler MYO binalarında 11.30 ile 13.00 saatleri arasında ücretsiz dağıtılacak balları almaya davet ediyorum.''

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA