Tekirdağ Bürokratlarının Halfeti Gezisi

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, il genel meclisi üyeleri ile STK başkanları, Güneydoğu turu kapsamında Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik ile birlikte Halfeti ilçesini ve Kaymakam Mehmet Keklik’i ziyaret eden Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ İl Genel Meclisi üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşu başkanları, ziyaretleri sırasında ilçenin görsel güzelliğine hayran kaldılar.

Kaymakam Mehmet Keklik, Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halfeti’nin tarihi dokusu, eşsiz mimarisi ve görülmesi gereken doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.

İlçedeki Ulu Camii, Asma Köprü, Rum Kale, Savaşan gibi turistik değeri bulunan eşsiz görsel güzellikleri yerinde inceleme fırsatı bulan Tekirdağ heyeti, ziyaret ve gezileri sırasında gösterdikleri ilgiden dolayı Kaymakam Mehmet Keklik’e teşekkür ederek, Halfeti’ye tekrar gelmek istediklerini söylediler .
Kaynak: İHA