Birgi’de Sarı-Lacivert Sevinç

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği tarafından Birgi Kazımpaşa İlkokulu’nda eğitim gören 100 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Yardım organizasyonu için okul bahçesinde düzenlenen tören renkli anlara sahne oldu.
Fenerbahçe bayrakları ile donatılan okul bahçesinde Fenerbahçe marşları eşliğinde yapılan törene Cumhuriyet Savcısı Umut İlhan Durmuşoğlu, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Müftü Mustafa Bilgiç, Ödemiş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler, belediye teknik danışmanı ve dernek yöneticisi Ali Türer ile Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Osman Boyacıoğlu ve dernek yöneticileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Birgi Kazımpaşa İlkokulu Müdürü Orhan Sarıkaya, okul hakkında bilgiler verdi. Fenerbahçeliler Derneği’nin yaptığı yardımların beldede büyük sevinç yarattığını belirten Sarıkaya, Fenerbahçe’ye Benfica ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarında da başarılar diledi.

Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu artırmak amacıyla böyle bir organizasyona imza attıklarını kaydeden Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Osman Boyacıoğlu da, “Bugün Birgi’ye geldiğimizde çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek bizleri her şeyden çok mutlu etti. Taşın altına biraz da olsa elimizi sokup çocuklarımızın ihtiyaçlarını giderdiğimiz için son derece sevinçliyiz. Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği olarak bundan sonra da sosyal sorumluluk bilinci ile projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Boyacıoğlu, konuşmasının ardından Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener ve daire amirlerine Fenerbahçe Spor Kulübü ürünlerinden oluşan hediyeler verdi. Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener de Boyacıoğlu’na ve dernek yöneticilerine teşekkür belgeleri verdi. Ödemiş Cumhuriyet Savcısı Umut İlhan Durmuşoğlu da dernek başkanı Boyacıoğlu’na plaket sundu.

Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener de, Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği’nin son derece duyarlı bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, bu hassasiyetlerinden dolayı başkanı Boyacıoğlu’na teşekkür etti.

Törenin devamında öğrencilere hediye paketleri protokol üyeleri ve öğretmenleri tarafından verildi.

Daha sonra dernek yönetimi, daire amirleri ile birlikte öğrencilerle merdivenlerde hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören okul binasında yapılan ikramlarla son buldu.
Kaynak: İHA