Beylikdüzü Belediyesi Şehitleri Andı

Beylikdüzü Belediyesi, “Şehitler Haftası” kapsamında gazilere ve şehit ailelerine yönelik “Ölümsüz Kahramanlar” adlı bir program düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi Şehitleri Andı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,“Şehitler ve gaziler bu ülkenin baş tacıdır” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, “Şehitler Haftası” kapsamında “Ölümsüz Kahramanlar” adlı bir program düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen “Şehitleri Anma” programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Dünya Kur-an’ı Kerim okuma birincisi Hafız Remzi Er okuduğu Kur-an’ı Kerim ile dinleyenleri mest etti.

Şehitler adına yoklama yapılmasının ardından Bekir Köse, okuduğu ilahilerle katılımcıları ayrı bir huzur iklimine taşıdı. Köse’nin Çanakkale Şehitleri Kasidesi’ne ise dinleyiciler, hep bir ağızdan eşlik etti.

Gazi ve şehit ailelerini selamlayan ve misafirlerle tek tek ilgilenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun konuşmasında, “Allah yolunda ölenlere ölüler denmez. Hiç endişeniz olmasın ki şehitler hep bizimle beraber; ama biz onları göremiyoruz. Onlar bizi görüyorlar” dedi.

Şehitlik makamının, Allah indinde peygamberlikten sonra gelen en üst mertebe olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Uzun, “Ateş düştüğü yeri yakıyor, ancak şehitlerimizin aileleri de sabrederek şehitlerimizin şefaatlerine nail olacaklar. Şehitler ve gaziler bu ülkenin baş tacıdır” diye konuştu.

Programa ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Meclis Üyeleri Ebru Habib ve Gülhan İbracık ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaynak: İHA