Vali Başarılı Öğrencileri Ağırladı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, 'Bu Benim Eserim Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması' Ankara finalinde Düzce’yi temsil edecek başarılı öğrencileri makamında ağırladı.

Vali Başarılı Öğrencileri Ağırladı
Çilimli Dikmeli İlkokulu öğrencileri Ömer Dinç ve Erken Öztürk, Merkez Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Mustafa Eren Işıktaş ve Ceyda Dolapçıoğlu danışman öğretmenleri Tuba Çelikkoç ve Adem Akkuş ile birlikte Vali Adnan Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’da katıldı.

Vali Adnan Yılmaz öğrencilere gelecekte hangi mesleği tercih edeceklerini sordu. Erken Öztürk öğretmen, Ceyda Dolapçıoğlu ise Genel Cerrah olmak isteğini söyledi.

Ömür Dinç ileriye yönelik henüz bir hedef belirlemediğini ifade ederken, Mustafa Eren Işık Vali olmak istediğini belirtti.

Bunun Üzerine Vali Adnan Yılmaz öğrencilere hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları telkininde bulundu.

Vali Yılmaz daha sonra öğrenci ve öğretmenlere hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Çilimli Dikmeli İlkokulu öğrencileri Ömer Dinç ve Erken Öztürk Su Baskını Güvenlik Sistemi, Merkez Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Mustafa Eren Işıktaş İzabella Üzümü İle Metil Alkol-Etil Alkol Ayırıcı Yapımı, Ceyda Dolapçıoğlu ise Patlak Mısırın Yeni Yüzü Projesiyle Düzce’yi Ankara’da temsil edecek.
Kaynak: İHA