Nazilli Ak Partide Kutlu Doğum Heyacanı

İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Hz.Muhammed (SAV)in dünyamızı şereflendirişinin 1442. yılı dolayısıyla düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde nazilli'de lokma döküldü. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi

Nazilli Ak Partide Kutlu Doğum Heyacanı
Belediye meydanında gerçekleştirilen ‘Lokma Hayrı’nda konuşan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Tüm islam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik etti. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in insanlığa rahmet olarak gönderildiğini hatırlatan Pirinç, "İnsanlık aleminin harcını sevgi, saygı ve kardeşlik ile yoğuran Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere önem veriyoruz. İnsanlık Peygamberimizin dünyamıza teşrifiyle karanlıklardan nura doğru yola çıkmış; zulüm yerine adalet, düşmanlık yerine kardeşlik ve barış egemen olmaya başlamıştır. O, getirdiği mesajlarla insanlık ve dünyamız için umut kaynağı olmuştur. Bizler işte bu gelişi kutluyor, bu mesajlardan ülkemiz ve insanlık için istifade etmemiz gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Gün boyu elinde kepçe, arkadaşlarıyla birlikte lokma dağıtan Kadın Kolları Başkan Serpil Altunkaya ise; “Toplumumuzda her geçen gün önemi ve değeri daha iyi anlaşılan Kutlu Doğumun, ülkemizde birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyor, Peygamberimize Salat-ı Selam olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA