Cemre-Der’den Öğrenciler Yararına Kermes

Cemre Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Cemre-Der), maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına gıda ve elişi kermesi açtı.

Cemre-Der’den Öğrenciler Yararına Kermes
Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler ile ailelere yardım amacıyla kermes açan Cemre-Der, gıda ve elişi satışı yaparak, elde edeceği geliri ihtiyaç sahibi insanlar için kullanacak.

Kale İş Merkezi’nin alt katında, dualarla açılışı yapılan kermes, 10 gün süreyle açık kalacak. Kermeste dernek yönetimi ve üyeleri tarafından yapılan yemek, tatlı ve kurabiye çeşitleri ile elişleri yer alacak.

Kermesin açılışına; Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, İlçe Müftüsü Abdussamet Pat, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Elbistan İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Murat Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ELSİAD Başkanı Emin Polat ve vatandaşlar katıldı.

Açılışa katılanlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Cemre-Der Başkanı Halide Yıldırım, “Kermesimiz 10 gün süreyle açık kalacak ve bu süre zarfında başta esnaflarımız olmak üzere halkımızı kermesimize bekliyoruz. Kermesimizden elde edeceğimiz gelirle maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımda bulunacağız. O nedenle bu kermesten bir öğle yemeği yiyecek vatandaşımız karnını doyurmanın yanında hayır da işlemiş olacak” diyerek, tüm Elbistan halkını kermeslerine davet etti.
Kaynak: İHA