Aynur Doğan, Kılıçdaroğlu hakkında konuştu

Kürtçe müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan Dersimli Aynur Doğan, hemşehrisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için söyleyecek söz bulamadı.

Aynur Doğan, Kılıçdaroğlu hakkında konuştu
Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programının dün akşamki bölümüne Kürtçe müziğin Türkiye'de ve dünyada en çok tanınan isimlerinden olan Aynur Doğan konuk oldu. Çözüm süreci hakkında konuşan Dersimli Doğan, söz hemşehrisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geldiğinde ise söyleyecek söz bulamadı.

'ÇÖZÜM SÜRECİ SANCILI OLACAK'

Çözüm sürecine destek verdiğini ancak sürecin başlamasından sonra müzisyen olarak daha çok sorunla karşılaştığını ifade eden Doğan, milliyetçi tepkilerden dolayı konser vermekte zorlandıklarını ifade etti. Konser verebilmek için kendisine salon verilmediğini belirten Doğan, 'Bize yüksek fiyatlar söyleniyor ve bir şeyler olduğunda ise ilk olarak bizim konserlerimiz iptal ediliyor' dedi.

'KONUŞMASAM DAHA İYİ'
Çözüm sürecinin sancılı geçeğine dikkat çeken Doğan, programın ilerleyen dakikalarında ise hemşerisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun politikaları hakkında söyleyecek söz bulamayan Doğan, Dersimli olarak CHP liderinden beklentilerinin olduğunu ifade etti.