Ak Parti Çalışmalarını Değerlendirdi

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Çalışmalarını Değerlendirdi
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gelecek yıl yapılacak olan seçim için izlenecek yol hakkında bilgiler verildi.

Kırıkkale Belediyesi Meclis salonunda gereçleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Programın açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Babayiğit, başkanlık görevine geldiği gün itibariyle sıkı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Şuanda 24 bin 726 üye sayılarının bulunduğunu belirten Babayiğit, hedeflerinin yüzde 25 olduğunu dile getirdi.

Başkan Korkmaz ise 2004 yılından 2012 yılına kadar yapılan hizmetleri sunum eşliğinde anlattı. Göreve geldikleri gün itibariyle ciddi hizmetler ve çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Korkmaz, “AK Parti Türkiye’nin geçmişinden gelen son 200 yıllık sorunlarına büyük çözümler getirdi” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise AK Parti’nin yaptığı hizmetlerle Türkiye’ye damga vurduğunu söyledi.

Çok uzun yıllar iktidar olmanın anahtarının halka hizmet olduğunu belirten Demir, “Hem parti olarak, hem de bürokratlarımızla beraber ilimizin en iyi hizmet alması için çalışıyoruz. Milletimizde bunun karşılığında bizi iktidar yaparak bize güvendiğini gösteriyor” dedi

AK Parti’nin her seçimde oyunu artırdığını ifade eden Demir, “Bize desteğini esirgemeyen ülkemiz insanına layık politikalar üretme içerisindeyiz. Bu şehrin çeşitli sorunları vardı. Belediye Başkanımız göreve geldikten sonra Kırıkkale’nin sorunlarına yönelik büyük çözümler getirdi. İnsanımıza yakışır şekilde hizmet etti” ifadesinde bulundu.
Kaynak: İHA