Yeni Muhtarlık Binaları Yaygınlaşıyor

Başiskele Belediyesi yeni muhtarlık binalarının hizmete sunulmasıyla, muhtarlar ve mahalle sakinlerine büyük kolaylıklar sağlıyor.

Yeni yapılan Muhtarlık Binalarında Muhtarlık Hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlar faturalarını da ödeyebiliyorlar. Başiskele'de 10 mahallede muhtarlık ve belediye danışma irtibat bürosunu hizmete alan Başiskele Belediyesi Serdar Mahallesinde yeni Muhtarlık binası yapımına başladı.

Başiskele'de Muhtarlara ve vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amacıyla yapımına başlanan yeni muhtarlık ve danışma irtibat bürolarının yapımları devam ediyor. Serdar Mahallesi Muhtarlığı için kısa bir süre önce temeli atılan yeni muhtarlık ve belediye danışma, irtibat bürosu yapımına başladı.

49 metrekare alan üzerine yapılan hizmet binasında muhtarlık odası, belediye irtibat ve tahsilat odası, mutfak ve lavaboların bulunduğu bölümler yer alıyor.

Altınkent Mahallesi, Aydınkent Mahallesi, Döngel Mahallesi, Kullar Yakacık Mahallesi, Körfez Mahallesi, Karadenizliler Mahallesi, Sahil Mahallesi, Sepetlipınar Mahallesi, Yaylacık Mahallesi, ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yapımları tamamlanan muhtarlık ve belediye danışma irtibat büroları mahalle halkına hizmet veriyor. Serdar Mahallesi'nde yapımına başlanan 11. Belediye Danışma ve İrtibat Bürosu-Muhtarlık Binası'nın yapımının ardından Paşadağ Mahallesi Muhtarlık Binası yapımına başlanacak. Serdar Mahalle Muhtarı Cafer Aktaş Muhtarlık Binası ve Mahallesinde yapılan çalışmalar için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibine teşekkür etti .
Kaynak: İHA